MOTHERS REVOLUTION

Je bent moeder, hebt een toffe baan, prima sociaal leven, sport,vakantie, soms lekker de natuur in en uiteraard heb je ook nog ambitie(s). Op zich loopt alles lekker en heb je niks te klagen en toch knaagt er iets… Time flies en hoewel je van elke moment wilt genieten voelt het als een race tegen de klok.

Eigenlijk wil je meer tijd besteden met je kinderen en gezin, échte tijd. Samen de wereld ontdekken en genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je hen op je best kunt begeleiden in hun eigen ontwikkeling… en die ambities, die wil je waarmaken. Want je vóelt dat er meer in zit, dat je meer te bieden hebt. Je wéét dat er meer in zit.

De vraag die je jezelf telkens stelt is “Wat wil ik nu echt?” Je voelt het wel, maar je krijgt het niet helemaal helder. Of misschien weet je het juist wel, maar loop je tegen een tekort aan tijd en financiën aan. Van beide lijk je tekort te hebben, dus investeren in jezelf…dat is wel een dingetje. Je besteed het dan liever aan het gezin, je kinderen, of iets waar jullie allemaal plezier van kunnen hebben. Je hebt een ongelofelijke drive en genoeg kwaliteiten in huis. Toch benut je ze voor je gevoel nog lang niet optimaal. Waarom lukt het niet? Wat is dan die eerste stap? Waarom lijkt het bij sommigen zo simpel? Hoe doen zij dat? Waar haal je de tijd en financiën vandaan?

The time is now. Je bent op de juiste plek. Het is tijd om jouw eigen pad te gaan bewandelen, om te gaan manifesteren, creëren en realiseren. 

 

 

Na Mothers Revolution:

✔︎ Heb je kraakhelder wie je bent, wat je kunt en hoe jij wilt leven

✔︎ Weet je hoe je kunt manifesteren, creëren en realiseren

✔︎ Weet je waar voor jou de uitdagingen en valkuilen zitten 

✔︎ Heb je alle tools en het zelfvertrouwen, om dat leven te realiseren waar JIJ gelukkig van wordt

✔︎ Kun je elke dag gaan werken zoals jij dat wilt. Waar je wilt. Wanneer je wilt. En met wie je wilt. 

✔︎ Kun je vanuit zekerheid en rust je kids begeleiden bij het ontwikkelen en leven van hún ideale leven

✔︎ Heb je een basis know how van holisme, systemisch werk, yoga én energetisch werken met het lichaam - voor jezelf én jouw gezin

✔︎ Kom je en blijf je makkelijker in contact met jouw ''echte'' zelf

 

Investering:

€ 195,-

Alle prijzen zijn exclusief btw.
Het is mogelijk om in termijnen te betalen of het door je werkgever te laten betalen!

 

YES!! Let's do this