MIJN VERHAAL

Je bent moeder, hebt een toffe baan, prima sociaal leven, sport, vakantie, soms lekker de natuur in en uiteraard heb je ook nog ambitie(s). Op zich loopt alles lekker en heb je niks te klagen en toch knaagt er iets… Time flies en hoewel je van elke moment wilt genieten voelt het als een race tegen de klok.

Eigenlijk wil je meer tijd besteden met je kinderen en gezin, échte tijd. Samen de wereld ontdekken en genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft.

Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je je kids op je best kunt begeleiden in hun eigen unieke ontwikkeling…

en dan ook nog die ambities, die wil je waarmaken. Want je vóelt dat er meer in zit, dat je meer te bieden hebt. Je wéét dat er meer in zit.
Je hebt een ongelofelijke drive en genoeg kwaliteiten in huis. Toch benut je ze voor je gevoel nog lang niet optimaal. Waarom lukt het niet?

Ok dat wordt dus investeren in jezelf, cursussen, misschien wel een opleiding, of in de zaak, in reizen, in het huis, in?? Waar begin je? En hoe weet je dat het resultaat van die investering ook precies zal zijn wat jij denkt dat nu nodig is? Zonder die zekerheid besteed je die tijd en de bijbehorende financiën dan liever aan het gezin, je kinderen, of iets waar jullie allemaal plezier van kunnen hebben.

No Guts, No Glory

In 2015 stond ik precies op die plek. Ik was succesvol in mijn werk als marketing manager, we hadden ons eerste kindje mogen verwelkomen en alles liep op zich prima. Toch voelde ik dat dit het niet helemaal was. Ik wist dat ik veel meer uit het leven kon halen. Voor mezelf, voor ons gezin en vooral voor de kinderen.

Ik heb mezelf in het diepe gegooid en ben de uitdaging aangegaan met mezelf.
What a f*cking ride was dat (en is het eigenlijk nog steeds)!

In 6 jaar tijd heb ik mezelf omgeschoold en heb ik allerlei opleidingen (tot een master aan toe) cursussen, lezingen, ceremonies, workshops, trainingen en seminars gevolgd.
Tony Robins, Gabrielle Bernstein, Steffy Roos du Maine.
Abundance & Manifestatie Trainingen, Chakra Healing, Bodytalk, Transcedente Reizen, Sjamanistische Readings... de lijst is lang.

Oud zeer, familie patronen, blokkades, belemmerende overtuigingen, mijn fysieke en energetische gesteldheid, you name it. Alles kwam naar voren en guess what; it wasn't all pretty.

Live Life To The Fullest

In die zelfde 6 jaar gingen wij van een gezin van 3 naar een gezin van 6!
Ieder met zijn/haar eigen wensen en dromen en een ieder met zijn/haar eigen lessen te leren in dit leven.

Hard work pays off.
Waar we eerst droomden over ons meest heerlijke leven als gezin en als unieke individuen, zijn we uiteindelijk onze dromen gaan leven. Het huis, de vrije tijd, de financiën, het reizen, zelfontwikkeling, sporten en nog veel meer. Maar boven alles, echte family time.

Met veel liefde, passie en een enorme drive heb ik mijn (levens)ervaring, vaardigheden en opgedane kennis in 6 stappen verwerkt. Bravelution Becoming. Deze training heb ik ontwikkeld om jou de handvatten en het vertrouwen te geven hetzelfde te kunnen doen als ik! Be brave en ga jouw dromen leven!

Alle Bravelution trainingen werken via een holistische benadering. Jouw mind, fysiek, emoties en energie vormen samen wie jij bent. Als deze (weer) met elkaar in verbinding staan, kun je naar maximaal potentieel manifesteren, creëren en realiseren. We beginnen dus altijd bij die verbinding. "Wie ben je?" "Wat wil je?" "Wat kun je?" Waar zitten de blokkades en wat zijn de belemmeringen die jou er van weerhouden om van dromen over te gaan naar DOEN!

Door stappen te zetten op al deze vlakken begin jij jouw eigen revolutie. En dat niet alleen, als holistisch kindertherapeut krijg je van mij ook de tools om jouw gezin optimaal samen te laten ''werken''. Jullie zijn tenslotte een systeem! Daar waar er eentje beweegt, gaat de rest mee. Be brave and enjoy the ride! 

Mijn persoonlijlke missie

Als ik terug kijk naar mijn leven is kinderen ''helpen'' een rode draad.
Vanaf het moment dat ik me om ben gaan scholen wist ik ''ik wil zo veel mogelijk kinderen helpen''. Hoe ik dit zou gaan doen was toen nog onduidelijk. Door de opleidingen en door de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan werd voor mij helder dat als ik kinderen echt wilde helpen ik het beste kon gaan werken met hun systeem. En dat, zijn in eerste instantie de ouders.
Omdat ik weet dat er grote verschillen zitten in waar moeders in het leven staan qua beschikbare tijd en financiën, heb ik een hapklaar programma ontworpen die ik op kon delen. Zo is er voor iedere moeder iets haalbaars om mee aan de slag te gaan.
Elke stap is er eentje. Be brave en zet die eerste stap vandaag nog.The Facts

- Brenna Rompa
- 38 jaar
- Moeder van 4
- Leeuw in hart en energie
- Gelukkig getrouwd & achter 't behang

Educational Titles

- Holistisch & Systemisch Life Coach
- Yoga Teacher
- Holistisch Kindertherapeut
- Bodytalk Access Technician

Klik hier als jij aan gaat op iemands volledige CV.

Bravelution Trainingen

Bravelution Basics

Pair large text with an image to give focus to your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Bravelution Becoming

Pair large text with an image to give focus to your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Mothers Revolution

Pair large text with an image to give focus to your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.