BRAVELUTION MASTER (JAARTRAINING)

Je bent moeder, hebt een toffe baan, prima sociaal leven, sport,vakantie, soms lekker de natuur in en uiteraard heb je ook nog ambitie(s).Op zich loopt alles lekker en heb je niks te klagen en toch knaagt er iets… Time flies en hoewel je van elke moment wilt genieten voelt het als een race tegen de klok.

Eigenlijk wil je meer tijd besteden met je kinderen en gezin, échte tijd. Samen de wereld ontdekken en genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je hen op je best kunt begeleiden in hun eigen ontwikkeling… en die ambities, die wil je waarmaken. Want je vóelt dat er meer in zit, dat je meer te bieden hebt. Je wéét dat er meer in zit.

De vraag die je jezelf telkens stelt is “Wat wil ik nu echt?”. Je voelt het wel, maar je krijgt het niet helemaal helder. Of misschien weet je het juist wel, maar loop je tegen een tekort aan tijd en financiën aan. Van beide lijk je tekort te hebben, dus investeren in jezelf…dat is wel een dingetje. Je besteed het dan liever aan het gezin, je kinderen, of iets waar jullie allemaal plezier van kunnen hebben. Je hebt een ongelofelijke drive en genoeg kwaliteiten in huis. Toch benut je ze voor je gevoel nog lang niet optimaal. Waarom lukt het niet? Wat is dan die eerste stap? Waarom lijkt het bij sommigen zo simpel? Hoe doen zij dat? Waar haal je de tijd en financiën vandaan?

In 2015 stond ik precies op die plek. Ik was succesvol in mijn werk, we hadden ons eerste kindje mogen verwelkomen en alles liep prima. Maar ik voelde dat dit het niet was. Ik wist dat ik veel meer uit het leven kon halen. Leven, vrij van tijd, met een voldoening gevende financiële basis en een purpose. 

Ik heb mezelf in het diepe gegooid en ben de uitdaging aangegaan met mezelf. Inmiddels hebben we een prachtig gezin met 3 kids en leef ik dat leven! Met veel liefde, passie en een enorme drive zet ik mijn ervaring, vaardigheden en opgedane kennis in om jou de handvatten en het vertrouwen te geven hetzelfde te kunnen doen.

Dit doe ik via een holistische benadering. Jouw mind, fysiek, emoties en energie vormen samen wie jij bent. Als deze (weer) met elkaar in verbinding staan, kun je naar maximaal potentieel manifesteren, creëren en realiseren. We beginnen dus altijd bij die verbinding. Door stappen te zetten op al deze vlakken begin jij jouw eigen revolutie. En dat niet alleen, als holistisch kindertherapeut krijg je van mij ook de tools om jouw gezin optimaal samen te laten ''werken''. Jullie zijn tenslotte een systeem! Daar waar er eentje beweegt, gaat de rest mee. Be brave and enjoy the ride! 

 

Wat je krijgt:

✔︎ Intensieve holistische training en coaching tijdens de trainingsdagen door Brenna Rompa

✔︎ Gratis Bravelution Toolkit t.w.v. €850.-

✔︎ Drie gratis 1-1 coach sessies met Brenna Rompa t.w.v. €1500,-

✔︎ Gratis Toegang tot de Online Bravelution Basis Workshop t.w.v. €57,-

✔︎ Gratis Toegang Mothers Revolution t.w.v. €195,-

✔︎ Gratis 1-1 coach sessie voor het hele gezin t.w.v. €750,-

✔︎ Tien geheel verzorgde, life changing trainingsdagen. Samen met max 9 andere Bravelution Master Women.

✔︎ Gratis voor altijd lid van de Bravelution social community waarin we elkaar inspireren, motiveren en tot magische samenwerkingen kunnen komen.

✔︎ 5 dagen per week gratis online begeleiding. Het Bravelution team staat de weken tussen de trainingsdagen van maandag t/m vrijdag voor je klaar om jouw eventuele vragen omtrent de trainnigs opdrachten te beantwoorden

Na de Bravelution Master:

✔︎ Leef jij vanuit financiële vrijheid en vrije tijd

✔︎ Weet je hoe je kunt manifesteren, creëren en realiseren

✔︎ Weet je waar voor jou de uitdagingen en valkuilen zitten

✔︎ Voel je dagelijks ultieme voldoening en rust

✔︎ Heb je kraakhelder wie je bent, wat je kunt en hoe jij wilt leven

✔︎ Heb je alle tools en het zelfvertrouwen, om dat leven te realiseren waar JIJ gelukkig van wordt

✔︎ Kun je elke dag gaan werken zoals jij dat wilt. Waar je wilt. Wanneer je wilt. En met wie je wilt. 

✔︎ Kun je vanuit zekerheid en rust je kids begeleiden bij het ontwikkelen en leven van hún ideale leven

✔︎ Kun je jezelf én je kids ook energetisch begeleiden én aanvullen d.m.v. diverse oefeningen en massage technieken

✔︎ Heb je basis know how van holisme, systemisch werk, yoga én energetisch werken

✔︎ Kom je en blijf je makkelijk in contact met jouw spirituele zelf

 

Investering:

€ 5.800,-

Alle prijzen zijn exclusief btw.
Het is mogelijk om in termijnen te betalen of het door je werkgever te laten betalen!

Ja dit wil ik!

Yes! You're so Brave! 

1. Vul dit formulier in met wat informatie over jezelf en waarom je mee wilt doen

2. We maken een afspraak voor een video call. Als blijkt dat de Bravelution Master inderdaad is wat jij zoekt en klikt het tussen ons?

3. Dan schrijf je je officieel in.

✔︎ Jouw persoonlijke Bravelution is begonnen!