Onze Missie

We begeleiden jou graag (terug) naar wie jij in essentie bent. Je mind, fysiek, emoties en energie vormen samen wie jij bent. Als deze (weer) met elkaar in verbinding staan, kun je naar maximaal potentieel vanuit rust en vrijheid jouw dromen gaan leven. Bij Bravelution werken we altijd op holistische wijze, met en naar die verbinding. Where energy flows, magic happens.

Welkom bij Bravelution.

BE BRAVE

The Beginning of Bravelution

Bravelution is opgericht door Brenna Rompa. Holistisch coach en Kindertherapeut.  
''In 6 jaar tijd kregen we 4 kinderen. Ik werd enorm geconfronteerd met mezelf. Nog nooit was ik zo gespiegeld als door de kinderen. Ik nam de uitnodiging aan en ging aan de slag. Zo begon mijn eigen holistische reis. Je mindset is een grote, maar de rest moet ook mee doen! Je fysiek, energie en emoties zijn net zo belangrijk. Dat stuk bewustwording is pittig, maar brengt je precies waar je moet zijn. Terug naar de kern. Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.''

Met veel liefde, passie en een enorme drive heeft Brenna haar (levens)ervaring, vaardigheden en opgedane kennis verweven in krachtige, down to earth, holistische trainingen. Voor moeders én kinderen.

We leveren graag high quality. Alles om jou naar het goud in jou te brengen. Inmiddels werken we bij Bravelution samen met een team top trainers. Allemaal specialisten in hun vakgebied. Onze retreats zijn levens veranderend, je wordt op elk holistisch vlak uitgenodigd om de uitdaging met jezelf aan te gaan.

HOLISME

De term holisme stamt uit het Grieks (Holos) en betekent ‘geheel’. Het Holisme leert ons dat de eigenschappen van een fysiek, biologisch, of bijvoorbeeld energetisch systeem niet kunnen worden verklaard door alleen naar losse componenten te kijken. In een systeem staat alles met elkaar in verbinding en holisme gaat er dan ook vanuit dat je iets niet kunt helen, benaderen of veranderen zonder naar alle niveaus te kijken.

MEER OVER HOLISME

Bravelution Becoming

Dé training van Bravelution. In deze training komen veel techieken aan bod. Systemisch (opstellingen) werk, yogaleer, holistische en spirituele oefeningen. Energetisch werk, body work, NLP en dat is lang niet alles. Vanuit dat stuk bewustwording ga je terug naar wie jij in de kern écht bent. Rust, vrijheid en voldoening zijn het resultaat. En vanaf daar, is alles mogelijk!

MOTHERS REVOLUTION