ABOUT

Je bent moeder, hebt een toffe baan, prima sociaal leven, sport,vakantie, soms lekker de natuur in en uiteraard heb je ook nog ambitie(s).Op zich loopt alles lekker en heb je niks te klagen en toch knaagt er iets… Time flies en hoewel je van elke moment wilt genieten voelt het als een race tegen de klok.

Eigenlijk wil je meer tijd besteden met je kinderen en gezin, échte tijd. Samen de wereld ontdekken en genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je hen op je best kunt begeleiden in hun eigen ontwikkeling… en die ambities, die wil je waarmaken. Want je vóelt dat er meer in zit, dat je meer te bieden hebt. Je wéét dat er meer in zit.

De vraag die je jezelf telkens stelt is “Wat wil ik nu echt?”. Je voelt het wel, maar je krijgt het niet helemaal helder. Of misschien weet je het juist wel, maar loop je tegen een tekort aan tijd en financiën aan. Van beide lijk je tekort te hebben, dus investeren in jezelf…dat is wel een dingetje. Je besteed het dan liever aan het gezin, je kinderen, of iets waar jullie allemaal plezier van kunnen hebben. Je hebt een ongelofelijke drive en genoeg kwaliteiten in huis. Toch benut je ze voor je gevoel nog lang niet optimaal. Waarom lukt het niet? Wat is dan die eerste stap? Waarom lijkt het bij sommigen zo simpel? Hoe doen zij dat? Waar haal je de tijd en financiën vandaan?

In 2015 stond ik precies op die plek. Ik was succesvol in mijn werk, we hadden ons eerste kindje mogen verwelkomen en alles liep prima. Maar ik voelde dat dit het niet was. Ik wist dat ik veel meer uit het leven kon halen. Leven, vrij van tijd, met een voldoening gevende financiële basis en een purpose. 

Ik heb mezelf in het diepe gegooid en ben de uitdaging aangegaan met mezelf. Inmiddels hebben we een prachtig gezin met 3 kids en leef ik dat leven! Met veel liefde, passie en een enorme drive zet ik mijn ervaring, vaardigheden en opgedane kennis in om jou de handvatten en het vertrouwen te geven hetzelfde te kunnen doen.

Dit doe ik via een holistische benadering. Jouw mind, fysiek, emoties en energie vormen samen wie jij bent. Als deze (weer) met elkaar in verbinding staan, kun je naar maximaal potentieel manifesteren, creëren en realiseren. We beginnen dus altijd bij die verbinding. Door stappen te zetten op al deze vlakken begin jij jouw eigen revolutie. En dat niet alleen, als holistisch kindertherapeut krijg je van mij ook de tools om jouw gezin optimaal samen te laten ''werken''. Jullie zijn tenslotte een systeem! Daar waar er eentje beweegt, gaat de rest mee. Be brave and enjoy the ride! 

The Facts: 

  • Brenna Rompa
  • Getrouwd
  • 3 kinderen
  • Scheveningen

Educatie:

  • Opleiding, Professioneel Coaching & Leiderschap
  • Opleiding, Yoga Teacher Training 200HR
  • Cursus, Body Acces Practioner
  • Opleiding, Systemisch Coachen
  • Opleiding, Holistisch Coachen
  • Master, Holistisch Kindertherapeut i.o.