Mothers Revolution

In 6 stappen, van een leven dat aan je voorbij vliegt, naar een leven in balans. Ervaar het ultieme gevoel van echt jouw authentieke zelf zijn, (financiële) vrijheid en vrije tijd. Voor jou én je gezin.

Count me in!

DIT BEN JIJ

Eigenlijk wil je meer tijd besteden met je kinderen en gezin, échte tijd. Geen haast, geen stress. Geen druk voelen vanuit je omgeving.
Samen de wereld ontdekken en genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je je kids op je best kunt begeleiden in hun eigen ontwikkeling… want jezelf, wie is dat nou eigenlijk echt?

Dan heb je ook nog die ambities, die wil je waarmaken! Want je vóelt dat er meer in zit, dat je meer te bieden hebt. Je wéét dat er meer in zit. Dus investeren in jezelf, maar… dat is wel een dingetje. Je besteed het altijd eerst liever aan het gezin, je kinderen, je (eventuele) partner of iets waar jullie allemaal plezier van kunnen hebben.

Alles bij elkaar en die twee concepten ''tijd'' en ''financiën'' of je er nu genoeg van hebt of te kort. Je krijgt ze niet in balans. Waar begin je? Wat is dan die eerste stap? Als je die eerste stap hebt gezet, wat dan? Hoe hou je de discipline om door te pakken. Om dat droomleven ook echt te gaan leven.

Herkenbaar? Welkom bij Mothers Revolution.

Mothers Revolution

Het bewezen effectieve Bravelution 6 stappen programma.

Wat je krijgt:

✔︎ In 6 weken het totale Bravelution 6 stappen plan in jouw mailbox

✔︎ Mothers Revolution - The Book (digitaal werkboek)

✔︎ Toegang tot het besloten Mothers Revolution Instagram Account, waar je per les een uitgebreide begeleidende video kunt bekijken met extra tips en tricks

- Investering €39

I'M ALL IN!

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Lees hier hoe jouw voorgangers, een ieder op haar eigen manier, haar persoonlijke revolutie heeft ervaren.

Waarom jij dit wilt doen.

Omdat je er klaar voor bent, anders lees je dit niet. Stel je eens voor dat je al die dromen die je hebt NU kunt gaan leven. Maximaal manifesteren, creëren en realiseren. Voor jezelf, je kids en je gezin. Zoals Dan Pena zegt: "Just fucking do it'' en dat is precies wat succesvolle mensen hebben gedaan. Zij zijn van dromen over gegaan naar DOEN.

Nu is het aan jou. Be brave en zet die eerste stap. Jouw revolutie is al begonnen... can you feel it?

Count me in!