MUST READS

Neurologische studies van o.a. Stanford University concluderen dat lezen een cognitief proces is waarbij hersenen de gelezen tekst omzetten in betekenis en informatie. Je kunt deze tool dus bewust inzetten om jouw hersens te voeden met informatie die bijdraagt een het realiseren van jouw dromen.

TOP 5 INSPIRERENDE BOEKEN

Deze schrijvers en verhalen geven jou inspiratie, tips & tricks om nog sneller jouw dromen te gaan leven.

HET GESCHENK

Dr. Edith Eger, gevierd therapeut en Holocaustoverlever, heeft deze praktische gids geschreven om ons zachtjes aan te moedigen de gedachten die ons gevangen houden en het destructieve gedrag dat ons belemmert te veranderen. Haar krachtige lessen vormen samen met de verhalen uit Egers’ eigen leven en die van haar cliënten Het geschenk. In dit boek leer je om je slechtste momenten te zien als je beste leermeester, en vind je vrijheid door de kracht die erin zit.

RISE

Je kijk op het leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

RISE is naast de Spirituele Autobiografie van Marieke, ook een Ziel Activatie boek voor jou als lezer om je eigen Ziel wakkerder te maken, ervaren en beleven. Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door écht jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je gewenste leven leiden. Ontdek wie jij was. Zo staat namelijk de wat in je op. Je Ziel. Je Licht.