Eveline

Een paar maanden geleden besloot ik een traject bij BRAVELUTION te volgen, ik wilde graag meer met diepgang in mn leven, maar het lukte mij niet goed om dit zelf te bereiken...

Voor mij is het een hele stap geweest om mezelf op te geven voor een jaartraining waar ik met allemaal “vreemden” hardop over mijn gevoel “moet” praten. Vooral omdat ik geen idee had of ik dat wel zou kunnen.

Maar wat een bijzonder traject is het, op dit moment heb ik 6 cursusdagen gevolgd, we komen elke maand een halve dag samen en elke middag heeft een ander thema.

Ik heb hier vele praktische handvatten gekregen waar ik nu zelf goed mee verder aan de slag kan. Van oefeningen in helder waarnemen tot het beter onder woorden brengen van gevoelens. Het is een zeer waardevolle training die ik iedereen gun.

Daarnaast is Brenna een professionele teacher en een zeer fijn, warm, eerlijk, nuchter en betrokken mens met een heerlijk gevoel voor humor.

Voor mij is de reis begonnen! Ik had nooit gedacht dat dit mijn woorden zouden zijn, maar ik ben echt positief verrast en heel benieuwd wat voor verdiepingen mij allemaal nog te wachten staan.